Meteen naar de inhoud

WIJKFEEST

Op zaterdag 17 juni is het wijkdag in de Zandweerd. Op verschillende locaties in de wijk is er wat leuks te doen, en in Speeltuin De Zandweerd geven we er een feestelijk en actief tintje aan: wijkfeest!

Op het stenen voetbalveld hebben we, net als vorig jaar, een bar met de hele middag gratis koffie, thee en ranja. Voor de borrelaars is er tegen vergoeding een biertje en een wijntje te halen. Lid van de speeltuinvereniging? Dan krijg je hiervoor een paar muntjes van de speeltuin. Nog geen lid? Dan kan je nu nog lid worden. Maar wil je geen lid worden dan ben je natuurlijk alsnog van harte welkom :-).

Wat is er allemaal te doen in Speeltuin De Zandweerd?

Voor de kinderen tot en met 11 jaar hebben we de hele middag een springkussen staan. Ook komen er vijf schminkers van de schminkploeg om kinderen gratis van schmink te voorzien. De muziek wordt verzorgd door singer songwriter Stef. Een paardentram rijdt langs alle locaties in de wijk waar wat te doen is, dus je kan ook een ritje maken naar een andere locatie of lekker blijven zitten tot je weer bij de speeltuin bent.

Opening van onze nieuwe schaaktafel
De middag start stipt om 12.30 uur met de onthulling van onze nieuwe schaaktafel. Buur Marloes kwam met het goede idee om de winst van de afgelopen Kledingbeurs hiervoor te gebruiken, en dankzij haar initiatief hebben we weer een mooie aanwinst voor de speeltuin erbij. Na de feestelijke opening van de schaaktafel wordt er een schaakclinic gegeven.

Bubbelvoetbal
Vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur kan je aan de bubbelvoetbal! Een hilarische variant op gewoon voetbal, met gegarandeerde lol. Bubbelvoetbal is voor de kinderen vanaf 12 jaar, maar zéker ook voor de volwassenen.



Kledingruil
Clothing Loop Deventer organiseert van 12.30 tot 16.00 uur een live kledingruil. Neem maximaal 5 stuks schone dames- of herenkleding mee, lever deze in bij de stand, en kies/ruil maximaal 5 ‘nieuwe’ kledingitems.

Algemene ledenvergadering
Om 16.00 uur hebben we het “officiële” gedeelte van deze dag. Misschien ben je je er niet altijd bewust van, maar de speeltuin is een vereniging met leden. Elke vereniging moet één keer per jaar financiële verantwoording afleggen aan haar leden in de algemene ledenvergadering (ALV). Ook zal deze ALV in het teken staan van twee bestuurswissels. Coen zal vooralsnog binnen het bestuur blijven, maar aftreden als penningmeester en vervangen worden door onze nieuwe penningmeester William. Mariella neemt na jarenlange inzet en drijvende kracht achter tal van activiteiten afscheid van het bestuur. Komen jullie Mariella uitzwaaien en bedanken voor alle energie die ze in de speeltuin gestoken heeft?

Nogmaals, eenieder is van harte welkom op dit feestje voor de wijk. Tot 17 juni!