Meteen naar de inhoud

HUTTENBOUWWEEKEND 2024

Van vrijdagmiddag 6 september tot en met zondagmiddag 8 september verandert het voetbalveld voor de 6e keer in een groot bouwterrein!Honderd kinderen vanaf 8 jaar (of 7 jaar, als je maar al wel in groep 5 zit ten tijde van het Huttenbouwweekend) kunnen meedoen. De kinderen werken in 10 bouwteams van 10 kinderen aan hun eigen hut. De oplettende kijker kan naar aanleiding van de poster het thema van dit jaar al raden! Plezier is het doel, maar op de laatste dag zal een professionele jury prijzen uitreiken aan teams voor de beste samenwerking, beste constructie en creatiefste hut.

Hulp van ouders/begeleiders
Elk bouwteam wordt begeleid door twee ouders of begeleiders. Bij het inschrijven geef je als hulpouder of begeleider aan welke dagdelen in het bouwweekend je erbij wilt zijn. Minimaal 1 dagdeel per deelnemend kind is verplicht, maar meer mag en is vooral ook leuk! De organisatie maakt een indeling van groepen en een rooster voor de hulpouders. Deze ontvangen jullie ongeveer twee weken voor het Huttenbouwweekend.

Inschrijven
De inschrijving start in de loop van de maand mei.

Deelname aan het Huttenbouwweekend kost € 19 per kind. Geen financiële middelen, en wil je kind toch graag meedoen? Meld je dan even bij de organisatie via bouwweekend@speeltuindezandweerd.nl. We zullen je vraag vertrouwelijk behandelen. We willen graag alle kinderen de kans geven op een prachtig weekend.

Wanneer is het Huttenbouwweekend?

Vrijdag 6 septembervan 15.00 – 17.30 uurbouwen
Zaterdag 7 septembervan 9.30 – 16.30 uurbouwen
Zondag 8 septembervan 9.30 – 12.00 uurbouwen
Zondag 8 septembervan 12.00 – 12.30 uurprijsuitreiking
Zondag 8 septembervan 12.30 – 14.30 uurterrein afbouwen

Tussendoor voorzien wij de kinderen van drinken, lunch en snacks. Voor de ouders is er volop koffie en thee.

Sfeerimpressie van vorige jaren
In 2018 zijn we begonnen met het organiseren van het jaarlijkse Huttenbouwweekend. Proef de sfeer op de foto’s op Facebook:
– Huttenbouwweekend 2018 
– Huttenbouwweekend 2019
– Huttenbouwweekend 2019 details
Huttenbouwweekend 2021
Huttenbouwweekend 2022

Tip: kijk de film Bouwdorp met je kinderen!

Heb je vragen?
Je kan ons bereiken via bouwweekend@speeltuindezandweerd.nl

Organisatie Huttenbouwweekend 2024
Alles wat in de speeltuin gebeurt wordt gedaan door vrijwilligers. Huttenbouwweekend 2024 wordt georganiseerd door Veronique, Luit, Theo, Ilja, Coen, Chantal, Mireille en Martijn. Wil jij ook een bijdrage leveren? Alle hulp is welkom en vele handen maken licht werk. Meld je dan aan via bouwweekend@speeltuindezandweerd.nl.