Meteen naar de inhoud

HUTTENBOUWWEEKEND 2023

Van vrijdagmiddag 8 september tot en met zondagmiddag 10 september verandert het voetbalveld voor de 5e keer in een groot bouwterrein!Honderd kinderen vanaf 8 jaar (of 7 jaar, als je maar al wel in groep 5 zit ten tijde van het Huttenbouwweekend) kunnen meedoen. De kinderen werken in 10 bouwteams van 10 kinderen aan hun eigen hut. De oplettende kijker kan naar aanleiding van de poster het thema van dit jaar al raden! Plezier is het doel, maar op de laatste dag zal een professionele jury prijzen uitreiken aan teams voor de beste samenwerking, beste constructie en creatiefste hut.

Hulp van ouders/begeleiders
Elk bouwteam wordt begeleid door twee ouders of begeleiders. Bij het inschrijven geef je als hulpouder of begeleider aan welke dagdelen in het bouwweekend je erbij wilt zijn. Minimaal 1 dagdeel per deelnemend kind is verplicht, maar meer mag en is vooral ook leuk! De organisatie maakt een indeling van groepen en een rooster voor de hulpouders. Deze ontvangen jullie ongeveer twee weken voor het Huttenbouwweekend.

Inschrijven
We zijn vol. De inschrijving is gesloten.

Deelname aan het Huttenbouwweekend kost € 19 per kind. Geen financiële middelen, en wil je kind toch graag meedoen? Meld je dan even bij de organisatie via bouwweekend@speeltuindezandweerd.nl. We zullen je vraag vertrouwelijk behandelen. We willen graag alle kinderen de kans geven op een prachtig weekend.

Wat zijn de tijden/data van het Huttenbouwweekend?
Vrijdag 8 september van 15.00 – 17.30 uur | bouwen
Zaterdag 9 september van 9.30 – 16.30 uur | bouwen
Zondag 10 september van 9.30 – 12.00 uur | bouwen
Zondag 10 september van 12.00 – 12.30 uur | prijsuitreiking
Zondag 4 september van 12.30 – 14.30 uur | terrein afbouwen

Tussendoor voorzien wij de kinderen van drinken, lunch en snacks. Voor de ouders is er volop koffie en thee.

Sfeerimpressie van vorige jaren
In 2018, 2019, 2021 en 2022 hebben we het Huttenbouwweekend ook gehouden. Proef de sfeer op de foto’s op Facebook:
– Huttenbouwweekend 2018 
– Huttenbouwweekend 2019
– Huttenbouwweekend 2019 details
Huttenbouwweekend 2021
Huttenbouwweekend 2022

Tip: kijk de film Bouwdorp met je kinderen!
https://www.zapp.nl/kinderfilms/bouwdorp

Heb je vragen?
Je kan ons bereiken via bouwweekend@speeltuindezandweerd.nl

Organisatie Huttenbouwweekend 2023
Alles wat in de speeltuin gebeurt wordt gedaan door vrijwilligers. Huttenbouwweekend 2023 wordt georganiseerd door Veronique, Luit, Tony, Theo, Ilja, Chantal, Martijn, Erwin en Jonne. Wil jij ook een bijdrage leveren? Alle hulp is welkom en vele handen maken licht werk. Meld je dan aan via bouwweekend@speeltuindezandweerd.nl.