Meteen naar de inhoud

NLDOET 2025

Zaterdag 15 maart 2025: Samen de handen uit de mouwen in de speeltuin! Wij doen mee aan NLdoet. Jij ook?Het Oranje Fonds organiseert op zaterdag 15 maart de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook wij doen dan mee met NLdoet. Ben jij er ook bij?

Alles in de speeltuin wordt gedaan door vrijwilligers
Onze speeltuin draait volledig op vrijwilligers uit de buurt. Oftewel: jij! De speeltuin(vereniging) is van iedereen, dus doe mee. Samen zorgen we voor een groene, schone, goed onderhouden speeltuin waar leuke dingen te doen zijn. En zonder vrijwilligers, kunnen we helemaal niks.

Wat staat er op de kluslijst?
Buiten kan je je vermaken met snoeien, onkruid wieden, nieuwe beplanting aanbrengen, schoffelen, afkanten van grasranden, kleine reparaties aan hekwerken, et cetera. Binnen kan je vooral bijdragen aan opruimen, orde brengen, ramen lappen, onze nieuwe tv ophangen, ga zo maar door. Voor ieder wat wils dus en je hoeft echt niet superhandig te zijn.

Wie is er welkom?
Iedereen is welkom om mee te doen. Jong, oud, alleen of met gezin. Lid of niet lid. Je hoeft alleen maar je goede zin mee te nemen, wij zorgen voor de rest. Niet vantevoren aangemeld? Geen nood, je bent alsnog hartstikke welkom!

Wanneer is het?
Zaterdag 15 maart 2025 tussen 14.00 en 17.00 uur in de speeltuin. Je kan je melden bij het speeltuingebouw als je aankomt.

Hard werken wordt beloond
Na afloop is er voor iedereen een lekker drankje en een maaltijd. Je hele gezin mag mee eten. Ook als jij alleen hebt gewerkt en zij niet ;-). en.. zo leer je nog eens je buren kennen!

Ben jij erbij?
Stuur dan even een mailtje naar info@speeltuindezandweerd.nl en laat weten of je mee eet en met hoeveel mensen en of er dieetwensen zijn (vega(n)/gluten). Dan zorgen wij dat er voor iedereen wat is.        

Tot zaterdag 15 maart!