Meteen naar de inhoud

NLDOET


Het Oranje Fonds organiseert op zaterdag 12 maart de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook wij doen dan mee met NLdoet. Wij zorgen voor een kluslijst en natuurlijk een drankje en een hapje tussendoor en achteraf.

Iedereen is tussen 14.00 en 17.00 uur welkom om mee te doen. Kom alleen of met gezin. Wanneer jonge kinderen samen met hun ouders komen helpen, leren ze ook wat het betekent om voor hun speelomgeving te zorgen. We merken dat kinderen dan ook op andere momenten elkaar aanspreken op ongewenst gedrag in de speeltuin. 

Wat staat erop de kluslijst? Dit jaar vooral klusjes buiten. Onkruid wieden, takken ruimen, nieuwe plantjes planten, schoffelen, afkanten van de grasranden, etc. 

Eén keer per jaar met een groep vrijwilligers, jong en oud, de handen uit de mouwen steken is een formule die hartstikke goed werkt. In een paar uur tijd zijn er heel wat klusjes gedaan. En ziet onze speeltuin er weer goed onderhouden uit. Daar word je blij van! Ook van de leuke ontmoetingen met andere wijkbewoners op die middag. Met na afloop vooe iedereen een gezellige borrel :-).