Meteen naar de inhoud

CAMPING DE ZANDWEERD 2024

Traditiegetrouw trappen we het kampeerseizoen weer af in het eerste weekend van de zomervakantie.

Ja, je leest het goed. Op zaterdag 20 en zondag 21 juli verandert Speeltuin De Zandweerd bijna 24 uur lang in een campingterrein. Dus wil jij alvast proefdraaien voor de zomervakantie of even helemaal weg in eigen achtertuin? Dat kan!

Ik? Kamperen?
Jazeker! Of je nou een ervaren kampeerder bent en eerder hebt meegedaan, of tot vorige week nog nooit in de speeltuin kwam: iedereen is welkom. Wacht trouwens niet te lang met aanmelden, want er zijn ongeveer 35 plekken beschikbaar. Je moet je van tevoren online aanmelden:

Je kan je helaas niet meer aanmelden, we zijn uitverkocht.

Hoe werkt het?
Zaterdag vanaf 13.00 uur kun je de tent opzetten. We zetten het volleybalnet op, bij mooi weer gaat de sproeier aan. Het echte campingleven dus!

Er is het hele weekend gezelligheid voor de kinderen en volwassenen en ’s avonds gaat het kampvuurtje aan voor marshmallows onder de sterren. Zondag einde ochtend breekt iedereen de tent weer af.

Prijzen
Je betaalt € 12 per huishouden, per kampeerplek. Ben je lid van de speeltuinvereniging, dan is het € 10 per gezin. De prijs is inclusief een ruim ontbijt.

Bier, fris en wijn € 1
Koffie, thee en ranja zijn gratis

Verder goed om te weten:
– Het campingweekend wordt georganiseerd door vrijwilligers. Alle hulp is dus welkom! Voor, tijdens en na het kamperen.
– Op het veld hebben we een bar met fris, wijn en bier.
– Je mag drinken zelf meenemen, uiteraard wordt het wel gewaardeerd als je de bar steunt.
– Kinderen kunnen alleen kamperen onder begeleiding van een volwassene. Tijdens het campingweekend rekenen wij op de hulp en verantwoordelijkheid van de ouders en begeleiders.
– Wil je helpen? Hulp is altijd van harte welkom. Mail dan even naar info@speeltuindezandweerd.nl.

We zien jullie graag bepakt en bezakt op 20 juli!