KLEDINGBEURSOp zaterdag 26 maart aanstaande vindt eindelijk weer de voorjaars- en zomereditie van de kinderkleding- en speelgoedbeurs plaats in het speeltuingebouw!

Van 10.00 tot 12.30 uur shop je hier voor kleine prijsjes de leukste kinderkleding vanaf maat 92 tot en met maat 176: korte broeken, shirts, jurkjes, zwemkleding, verkleedspullen en daarnaast ook heel veel speelgoed.

De kledingbeurs van september 2021 was vanwege de toen geldende coronamaatregelen éénrichtingsverkeer. Hoewel de maatregelen ondertussen zijn vervallen, blijft de éénrichtingsindeling. Dit is de vorige keer erg goed bevallen. Zo kun je eventueel de kleinste maten overslaan, of meteen doorlopen naar het speelgoed.

Ben je na 1 ronde nog niet klaar met shoppen? Neem even pauze met een kopje koffie of thee en doe dan gewoon nog een rondje, wie weet wat je nog tegen komt!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT
We zoeken nog vrijwilligers voor hulp bij de voorbereidingen op vrijdag en tijdens de beurs. Wil je meehelpen bij de leukste kleding- en speelgoedbeurs van Deventer, stuur dan nu een berichtje aan kledingbeurs@speeltuindezandweerd.nl.

KLEDING INBRENGEN
Wil je zelf kleding inbrengen? Meld je dan aan via kledingbeurs@speeltuindezandweerd.nl. Je ontvangt dan een mail met registratienummer en verdere instructies.

Wacht niet te lang met aanmelden, want vol is echt vol.

Alle data op een rij:

Tot en met woensdag 16 maart:
Aanmelden/aanvragen registratiecodes via kledingbeurs@speeltuindezandweerd.nl (LET OP: vol = vol!)

Vrijdag 25 maart tussen 18.45u en 20.00 uur:
Inleveren kleding & speelgoed

Zaterdag 26 maart:
Kledingbeurs van 10.00-12.30 uur
Ophalen niet verkochte spullen tussen 16.00-16.30 uur

Wanneer je hangers nodig hebt, dan kun je deze ophalen in het speeltuingebouw op:
maandag 7 maart 19.30 – 20.00 uur
donderdag 10 maart 8.45 – 9.30 uur Op = op!