Meteen naar de inhoud

KLEDINGBEURS

Op zaterdag 25 maart 2023 vindt de voorjaars- en zomereditie van de kinderkleding- en speelgoedbeurs plaats in het speeltuingebouw!

Van 10.00 tot 12.30 uur shop je hier voor kleine prijsjes de leukste kinderkleding vanaf maat 92 tot en met maat 176: korte broeken, jurken, rokjes, sport- en zwemkleding en verkleedspullen. Zijn de kinderen tijdens de winter alwéér een maatje gegroeid? Dan is dit het perfecte moment om een mooie nieuwe outfit voor ze te scoren.

Daarnaast is er ook speelgoed voor aantrekkelijke prijzen waar jouw kinderen weer volop mee kunnen spelen en zichzelf goed kunnen vermaken deze zomer!

Kleding en speelgoed inbrengen
Wil jij graag kleding en/of speelgoed inbrengen? Vraag dan snel hier jouw registratienummer aan. Voor de registratie betaal je € 1,00. Dit bedrag wordt verrekend met jouw opbrengst. 70% van de opbrengst is voor jou en de overige 30% wordt besteed aan de aanschaf van een grote klok voor de speeltuin.

In de voorwaarden lees je hoe jij je zo goed mogelijk kunt voorbereiden op deze beurs en aan welke eisen jouw inbreng moet voldoen.

Vrijwilligers gezocht
Een beurs voorbereiden vraagt heel wat werk. We zoeken dan ook nog vrijwilligers voor hulp bij de voorbereidingen op vrijdag en tijdens de beurs. Wil je meehelpen bij de leukste kleding- en speelgoedbeurs van Deventer, stuur dan nu een berichtje aan kledingbeurs@speeltuindezandweerd.nl.

Alle data op een rij
24 maart 2023 | 18.30 – 19.30 uur | Inleveren kleding & speelgoed
25 maart 2023 | 10.00 – 12.30 uur | Kledingbeurs