Meteen naar de inhoud

KLEDINGBEURS

Twee keer per jaar vindt er een kinderkleding- en speelgoedbeurs plaats in het speeltuingebouw. De eerstvolgende beurs is de najaars- en winterkleding beurs op 19 oktober 2024.

Van 10.00 tot 12.30 uur shop je voor kleine prijsjes de leukste kinderkleding vanaf maat 92 tot en met maat 176: lange broeken, truien, vesten, jurken, rokjes, sport- en zwemkleding, skikleding en verkleedspullen.

Daarnaast is er ook speelgoed voor aantrekkelijke prijzen waar jouw kinderen weer volop mee kunnen spelen!

De beurs trekt veel publiek. Daar zijn we blij mee! We zorgen voor overzichtelijke looproutes en proberen de doorstroom zo goed mogelijk te reguleren. Ben je na één ronde nog niet klaar met shoppen? Doe dan gewoon nog een rondje, wie weet wat je nog tegen komt!

Kleding en speelgoed inbrengen
Wil jij graag kleding en/of speelgoed inbrengen? Begin september 2024 verschijnt op deze pagina de link naar het aanmeldformulier.

In de voorwaarden lees je hoe jij je zo goed mogelijk kunt voorbereiden op deze beurs en aan welke eisen jouw inbreng moet voldoen.

Vrijwilligers gezocht
Een beurs voorbereiden vraagt heel wat werk. We zoeken dan ook nog vrijwilligers voor hulp bij de voorbereidingen op vrijdag en tijdens de beurs. Wil je meehelpen bij de leukste kleding- en speelgoedbeurs van Deventer, stuur dan nu een berichtje aan kledingbeurs@speeltuindezandweerd.nl.

Alle data op een rij
6 oktober 2024 | Sluitingsdatum aanvragen registratiecodes voor najaars- en winterkledingbeurs
19 oktober 2024 | 10.00 – 12.30 uur | Najaars- en winterkledingbeurs