Meteen naar de inhoud

KLEDINGBEURS

Op zaterdag 1 oktober 2022  vindt de najaars – en wintereditie van de kinderkleding- en speelgoedbeurs plaats in het speeltuingebouw!

Van 10.00 tot 12.30 uur shop je hier voor kleine prijsjes de leukste kinderkleding vanaf maat 92 tot en met maat 176: lange broeken, jurken, vesten, truien, skikleding en verkleedspullen. Zijn de kinderen tijdens de zomer alwéér een maatje gegroeid? Dan is dit het perfecte moment om een mooie nieuwe outfit voor ze te scoren.

Daarnaast is er ook speelgoed voor aantrekkelijke prijzen waar jouw kinderen weer volop mee kunnen spelen en zichzelf goed kunnen vermaken tijdens de natte en koude dagen die komen gaan! 

De kledingbeurs van september 2021 was vanwege de toen geldende coronamaatregelen éénrichtingsverkeer. Hoewel de maatregelen ondertussen zijn vervallen, blijft de éénrichtingsindeling. Dit is de vorige keer erg goed bevallen. Zo kun je eventueel de kleinste maten overslaan of meteen doorlopen naar het speelgoed.

Ben je na 1 ronde nog niet klaar met shoppen? Neem even pauze met een kopje koffie of thee en doe dan gewoon nog een rondje, wie weet wat je nog tegen komt!

Kleding en speelgoed inbrengen
Het is helaas niet meer mogelijk om kleding en speelgoed in te brengen. Het maximale aantal deelnemers is bereikt. We gaan de ruimte die we hebben vullen met een mooie verzameling kleding en speelgoed.

Vrijwilligers gezocht
Een beurs voorbereiden vraagt heel wat werk. We zoeken dan ook nog vrijwilligers voor hulp bij de voorbereidingen op vrijdag en tijdens de beurs. Wil je meehelpen bij de leukste kleding- en speelgoedbeurs van Deventer, stuur dan nu een berichtje aan kledingbeurs@speeltuindezandweerd.nl.

Alle data op een rij
18 september 2022 | Sluitingsdatum aanvragen registratiecodes 
30 september 2022 | 18.30 – 19.30 uur | Inleveren kleding & speelgoed  
1 oktober 2022 | 10.00 – 12.30 uur | Kledingbeurs