Meteen naar de inhoud

PASEN 2022

Kom jij op tweede paasdag paaseieren zoeken en brunchen? Haastje-repje!

Je bent van harte uitgenodigd op maandag 18 april tussen 10.00-12.00 uur voor een paasfeestje in de speeltuin met het hele gezin.Meld je aan

Kom paaseieren zoeken, spelen, knutselen en samen brunchen. Deelname is gratis. Meld je aan via info@speeltuindezandweerd.nl. Dan weten wij hoeveel brunch we moeten inkopen. Eén ei is geen ei!

Wat gaan we doen?
Kinderen t/m 6 jaar gaan op paasei-jacht natuurlijk! Er is plek voor 40 kinderen om te zoeken. We hebben een vermoeden dat de Paashaas rond 10.00 uur in de speeltuin rondhuppelt en heel veel paaseieren verstopt in de tuin van de BSO. Oudere kinderen van het gezin kunnen lekker komen knutselen. In onze grote ruimte ligt knutselmateriaal op de tafels klaar.

Brunchen
Tot slot staat er rond 11.00 uur voor iedereen een paasbrunch klaar. Voor de brunch mogen maximaal 2 volwassen per gezin aanschuiven.

Lente in de lucht = lid worden!
Ook zo gek op Speeltuin De Zandweerd? Wij ook! En het mooie: de speeltuin is van en voor ons allemaal. Voor 19 euro per gezin per jaar ben je al lid van de speeltuinvereniging. Met deze bijdrage plegen we onderhoud en organiseren we toffe activiteiten. Word dus nu lid via www.speeltuindezandweerd.nl/lidmaatschap.

Oh en goed om te weten: de speeltuin draait volledig op vrijwilligers uit de buurt. Oftewel: jij! De speeltuinvereniging is van iedereen, kom erbij en organiseer de activiteiten die jij mooi vindt.