BURENDAG

Volgende week zaterdag is het weer zover, de nieuwste editie van burendag staat voor de deur. Burendag op de Zandweerd wordt ook weer dit jaar samen georganiseerd door Bewonersvereniging Zandweerd, Wijkcentrum Bij de HalteWSV de IJssel en Jongerenwerk van Raster Welzijn. De dag wordt mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van WijDeventer.

Het thema dit jaar is ‘Natuurlijk Spelen’ waarbij vies worden is verplicht. Op alle drie de locaties geeft de Deventer Schoon Familie een duurzame ‘les’, is er een workshop ‘Bosparfum maken’ en speelt het jongerenwijkteam Kanjam een spel waarbij je een frisbee in tonnen gooit.

Uiteraard zijn er dit jaar weer diverse activiteiten op de verschillende locaties, bekijk hiervoor het volledige programma.  Ook is er voor de inwendige mens veel lekkers. Verschillende organisaties hebben zich opgegeven voor op onze mini-markt.

Programma WSV De Zandweerd 
13.00 – 17.00 uur: doorlopend programma met o.a. unplugged muziek van een singer/songwriter, camouflage- en bosfigurenschmink, straattheater door Blauwe Maandag, informatiekramen en demonstraties door de Deventer Schaapskudde op het grasveld.
13.00 – 14.00 uur: workshop ‘Bosparfum maken’ door Roserijn Natuurbelevingen
14.15 – 15.15 uur: workshop ‘3D printer laten printen’ met stroom van gerecycled materiaal o.l.v. de Deventer Schoon Familie
15.30 – 16.30 uur: demonstratie Jongerenwijkteam Kanjam

Tot dan!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven