Meteen naar de inhoud

BUURTFEEST

Algemene Ledenvergadering (ook voor niet-leden :-)) met een actief en muzikaal feestje!

Op zondagmiddag 12 juni vieren we een gezellige middag op het veld van onze speeltuin. Als wijk- en speeltuinvereniging zijn we verplicht om elk jaar een Algemene Ledenvergadering te houden. Natuurlijk vertelt het bestuur jullie graag hoe goed het gaat met onze vereniging. Liefst doen wij dit voor een groep leden en voor wie hier belangstelling voor heeft. Voor de meesten is dit saaie stof. Daarom maken wij er graag een feestje van. Wij houden ons verhaal kort en bondig. Dan is er daarvoor en daarna genoeg tijd voor ontmoetingen tijdens een borrel.

Hier kan je het Jaarverslag 2021 van Wijk- en Speeltuinvereniging De Zandweerd alvast bekijken.

Hapjes en drankjes voor jong en oud 
Tussen 14.00 en 18.30 uur staat er een springkussen en is de borrel in de speeltuin buiten. Live muziek op de achtergrond. En op het grote veld een veld voor kratvolleybal. Wat? Ja, precies. Voor wie niet bekend is met het spel een korte uitleg:
De bedoeling is om de bal over het net bij de tegenstander te krijgen door met het lege bierkrat de bal weg te jengelen. 1 keer stuiteren mag en 2 keer overspelen ook. Het lijkt dus een beetje op tennis gecombineerd met volleybal maar dan een stuk spectaculairder.

Zin in een paar potjes vol hilariteit met je straatgenoten, buren en/of vrienden uit de buurt?
Doe mee met kratvolley! Als je een kratje boven je hoofd kan tillen, kan je meedoen. Meld je als team aan via info@speeltuindezandweerd.nl. Je geeft je teamnaam en telefoonnummer door en ook de 4 voornamen die meedoen. Jullie zorgen dat jullie er om 15.00 uur zijn. Ter plekke hoor je wanneer je team tussen 15.00 en 17.30 uur speelt. Elk potje duurt max 15 minuten. 
Wel handig als je nog 1 of 2 reservespelers aan de kant hebt staan. Mocht er 1 uitvallen, dan kan ons toernooi gewoon doorgaan. Wil je meedoen, maar vind je geen of niet voldoende teamgenoten? Dan meld je ook aan. Wij regelen dan een team voor jou/jullie! 

Iedereen is welkom. Tot 12 juni!